Kiprecepten

Kip kun je in zijn geheel braden, met een krokant vel, sappig kippenvlees en lekkere saus. De slankere en minstens zo lekkere variant is om het vlees zonder vel te gebruiken. Vaak als kipfilet.
Kip wordt vaak in de Oosterse keuken gebruikt, omdat het zo goed combineert met pittige smaken.

Als enthousiast amateurkok probeer ik regelmatig nieuwe recepten uit. Sommige recepten zijn heel erg lekker, andere recepten kunnen nog verbeterd worden.
Ter inspiratie voor iedereen die van lekker eten houdt, staan op deze pagina de kiprecepten die ik heb getest en de beoordeling die ik ze gegeven heb.

Klik op de naam van het recept om het recept te bekijken.

Ben je op zoek naar een specifiek recept met kip? Ga dan naar uitgebreid zoeken.

Welke kiprecepten wil je zien?





Caesar salade met krokante kip en croutons


Chilikip op een bedje van zoete aardappel en groenten


Gestoofde kip met tomaat en basilicum


Indiase kipcurry met naanbrood


Kerrie-kipsalade


Kerrierijst met spinazie en kip


Kip in tomatensaus met olijven en feta


Kip in vijfkruidensaus


Kip in zoetzure saus met ananas


Kip met groenten in zoetzure saus


Kipfilet in romige witte wijnsaus


Kipfilet met sojasaus


Kipfilet met tapenade en rauwe ham


Kip-groentetajine met citroencouscous


Kipstrudel met taugé en tomaten-gembersaus


Lenterijstpannetje


Maaltijdsalade met andijvie, kip, abrikozen en kerriesaus


Maaltijdsalade met kip, mango en andijvie


Pagina 1 van 2 (35 recepten)
1 2