Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Lauwwarme linzensalade
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 25 minuten
Keuken: Mediterraan
Kenmerken: Maaltijdsalade, vegetarisch
Bron: Albert Heijn
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
2 bosuitjes, in ringen
2 teentjes knoflook, fijngesneden
250 gram kerstomaatjes
1 zakje rucola
1 eetlepel olijfolie
1 blik linzen, afgespoeld en uitgelekt
75 gram geraspte pecorino kaas
zout
peper
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Kerstomaatjes wassen en halveren. In braadpan olie verhitten. Bosui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Tomaten ca. 2 minuten meebakken. Linzen afgieten en toevoegen en ca. 4 minuten goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
  2. 2/3 deel van de rucola over twee borden verdelen. Rest van rucola fijn snijden. Linzenmengsel over rucola verdelen. Kaas erover strooien. Rest van rucola erover verdelen.
     
Lekker met: Versgebakken broodjes