Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Energiesalade
Menugang: Lunchgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 10 minuten
Keuken: Mediterraan
Kenmerken: Slank, vis, maaltijdsalade
Bron: Breinbewust
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
1 zakje rucolasla (ca. 75 gram)
1 rode paprika, in blokjes
1 komkommer, in de lengte in vieren, in plakjes
2 blikjes tonijn op water, uitgelekt
4 eetlepels olijfolie
sap van een halve citroen
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Maak een dressing van de olijfolie en de citroen. Schep alle ingrediënten door de dressing en verdeel de salade over twee borden.
     
Lekker met: -