Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Salade met bleekselderij, komkommer en maïs
Menugang: Bijgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Slank, vegetarisch, salade
Bron: Albert Heijn
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
1 struik bleekselderij
1 komkommer
1 klein blikje maïs
4 eetlepels olijfolie extra vierge
1 eetlepel rodewijnazijn
2 theelepels grove mosterd
peper
zout
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verwijder de stronk van de bleekselderij en snijd de stengels in dunne plakjes. Snijd de komkommer in de lengte in vieren en snijd in plakjes.
  2. Klop in een kom een dressing van de olie, azijn en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de bleekselderij, komkommer en maïs toe en schep om.
     
Lekker met: -