Salade met bleekselderij, komkommer en maïs |
|
Menugang: |
Bijgerecht
|
 |
Porties: |
4
|
Bereidingstijd: |
15 minuten
|
Keuken: |
Overig
|
Kenmerken: |
Slank, vegetarisch, salade
|
Bron: |
Albert Heijn
|
Beoordeling: |
|
|
|
|
Ingrediënten |
|
1 struik bleekselderij
1 komkommer
1 klein blikje maïs
4 eetlepels olijfolie extra vierge
1 eetlepel rodewijnazijn
2 theelepels grove mosterd
peper
zout
|
Bekijk de volledige recensie op mijn blog
|
|
|
|
Bereiden |
- Verwijder de stronk van de bleekselderij en snijd de stengels in dunne plakjes. Snijd de komkommer in de lengte in vieren en snijd in plakjes.
- Klop in een kom een dressing van de olie, azijn en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de bleekselderij, komkommer en maïs toe en schep om.
|
|
|
|
Lekker met: |
-
|