Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Aspergequiche
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 70 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Hartige taart, varkensvlees, oven
Bron: Albert Heijn
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
350 gram groene asperges
5 plakjes hartige taartdeeg, ontdooid
15 gram boter of margarine
125 gram zachte geitenkaas
250 gram hamblokjes
150 ml melk
1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden
3 eieren
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Van onderkant asperges ca. 3 cm afsnijden en wassen. In pan met ruim water asperges in ca. 7 minuten beetgaar koken en laten uitlekken.
  2. Oven voorverwarmen op 200 °C.
  3. Springvorm invetten en bedekken met dun laagje deeg.
  4. Geitenkaas verkruimelen. Asperges, ham en geitenkaas over bodem verdelen. In kom melk met eieren en kruiden ca. 2 minuten loskloppen. Mengsel over vulling schenken. Quiche in midden van oven in ca. 45 minuten goudbruin bakken.
     
Lekker met: -