Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Lichtgebonden vissoep met rivierkreeftjes
Menugang: Voorgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Soep, vis, slank
Bron: Albert Heijn
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
1 teentje knoflook, geperst
1 eetlepel olijfolie
150 ml droge witte wijn
750 ml visbouillon (van tablet)
125 ml slagroom
200 gram rivierkreeftjes
chilipeper uit de molen
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. In pan met dikke bodem knoflook 1 minuut fruiten in olie. Wijn en visbouillon toevoegen en 3 minuten zachtjes laten koken. Slagroom en rivierkreeftjes door soep roeren en nog 2 minuten meewarmen. Soep met zout en chilipeper op smaak brengen en over vier kommen verdelen.
     
Lekker met: -