Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Salade met lauwwarme kaas-ham buideltjes
Menugang: Lunchgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 30 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Salade, slank, oven
Bron: Allerhande (niet digitaal)
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
200 gram kruidenroomkaas (Boursin, Bressot, Paturain)
12 plakjes gerookte rauw ham of rookvlees
2 eetlepels vloeibare honing
100 gram sla (bijvoorbeeld eikebladsla)
versgemalen zwarte peper
½ eetlepel olie
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg de plakjes ham of rookvlees uitgespreid op een werkblad en verdeel de roomkaas over de plakjes vlees. Vouw het vlees losjes om de roomkaas, zodat er een buideltje ontstaat.
  3. Vet een ovenschaal in met de olie. Leg de hampakketjes in de ovenschaal en bestrooi met wat peper. Verdeel de honing over de hampakketjes. Laat de hampakketjes in ca. 8 minuten warm worden in de oven, tot de kaas begint te smelten.
  4. Verdeel de sla over twee borden. Leg de hampakketjes op de sla en schenk de gesmolten honing erover.
     
Lekker met: -