Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Rivierkreeftjes met peterselie-mayonaise
Menugang: Voorgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Vis, slank, salade
Bron: Albert Heijn
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
1 zoete puntpaprika
1 eetlepel kappertjes
2 eetlepels peterselie
5 eetlepels mayonaise
2 bakjes rivierkreeftjes (à 100 g)
1 zakje rucola slamelange (75 g) of fijngesneden andijvie
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden.
  2. Kappertjes fijnhakken. Kappertjes en peterselie door mayonaise roeren.
  3. Rivierkreeftjes, grootste deel van paprika (paar reepjes achterhouden voor garnering) en mayonaise door elkaar scheppen.
  4. Sla of andijvie over vier bordjes verdelen en salade erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.
     
Lekker met: -