Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Tapas: gemarineerde kastanjechampignons
Menugang: Hapje
Porties: 6
Bereidingstijd: 240 minuten
Keuken: Spaans, mediterraan
Kenmerken: Vegetarisch
Bron: Albert Heijn
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
250 g kastanjechampignons
500 ml kippenbouillon (van tablet)
1 eetlepel citroensap
1 teentje knoflook, fijngesneden
2 eetlepels peterselie, fijngesneden
2 eetlepels olijfolie (Spaanse)
zout
peper
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Champignons schoonborstelen.
  2. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 minuten koken en uit bouillon nemen.
  3. Van citroensap, knoflook, peterselie, olie en zout en peper naar smaak dressing kloppen en champignons hierin enkele uren laten marineren.
     
Lekker met: Tapasmaaltijd