Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Pasta met tartaar en champignon-broccolisaus
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 20 minuten
Keuken: Italiaans, mediterraan
Kenmerken: Pasta, rundvlees
Bron: Albert Heijn
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
150 gram pasta (ik heb macaroni gebruikt)
250 gram champignons
1 klein struikje broccoli
3 eetlepels olijfolie
2 rundertartaartjes
½ blokje kruidenbouillon
125 ml slagroom
2 eetlepels fijngesneden peterselie
zout
peper
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
  3. Broccoli in roosjes snijden, steel in plakjes snijden.
  4. In braadpan olie verhitten en tartaar in ca. 3 minuten rulbakken. Champignons en broccoli toevoegen en ca. 7 minuten meebakken. Bouillonblokje boven de pan verkruimelen, slagroom toevoegen en saus door en door verhitten. Op smaak brengen met peper en zout.
  5. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de peterselie.
     
Lekker met: -