Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Knolselderij-pompoenpuree
Menugang: Bijgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Slank, vegetarisch, stamppot
Bron: Tip Culinair (niet digitaal)
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
750 gram pompoen, geschild en in stukjes
250 gram knolselderij, geschild en in stukjes
roomboter
zout
peper
nootmuskaat
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Kook de pompoen met de knolselderij in ± 15 minuten gaar. Pureer de stukjes en met een staafmixer. Roer er een flinke lepel roomboter door en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
     
Lekker met: Gemarineerde rosbief met rode portsaus (zie hoofdgerechten op deze website)