Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Coquilles met bloedworst en appel
Menugang: Voorgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 10 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Vis
Bron: AH Kookschrift
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
4 coquilles
peper
zout
1 appel (Jonagold), geschild, in plakjes
1 plak van ca. ½ cm fijne bloedworst
boter of margarine
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Smelt wat boter in een pan en bak de plakjes appel in ca. 5 minuten gaar.
  2. Smelt ondertussen in een andere koekenpan wat boter  en bak daarin de bloedworst bruin en knapperig.
  3. Bestrooi de coquilles met peper en zout. Bak de coquilles ca. 30-60 seconden bij de bloedworst.
  4. Verdeel de appel over 2 borden.
  5. Snijd de bloedworst in kwarten en leg op elk bord 2 stukjes. Leg de coquilles op de bloedworst.
     
Lekker met: -