Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Witlof-dadelsalade
Menugang: Bijgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Keuken: overig
Kenmerken: Salade, vegetarisch
Bron: Foodies
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
4 stronkjes witlof
zout
peper
10 dadels zonder pit
2 eetlepels olijfolie
sap van ½ citroen
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Halveer de witlofstronken, verwijder de harde kern en snijd de witlof in stukken van ongeveer 1 cm.
  2. Snijd de dadels in reepjes.
  3. Maak de een dressing van de olijfolie en citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Meng de witlof en dadels door de dressing.
     
Lekker met: -