Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Venkelsalade met tomaat
Menugang: Bijgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 10 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Salade, vegetarisch
Bron: Okoko
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
1 venkelknol, in stukjes
250 gram kerstomaatjes, gehalveerd
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels citroensap
1 eetlepel mosterdsaus
peper
zout
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Kook de venkel 5 minuten in weinig water met zout. Giet de venkel af en laat iets afkoelen.
  2. Roer de mayonaise los met het citroensap en de mosterdsaus. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep de venkel en tomaat door de dressing.
 
TIP: voeg eventueel nog wat fijngesneden peterselie aan de salade toe
     
Lekker met: Een visgerecht