Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Gekruide geroosterde kabeljauw
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 15 minuten
Keuken: Mediterraan
Kenmerken: Vis, slank
Bron: Tip Culinair (niet digitaal)
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
4 eetlepels yoghurt
2 eetlepels (zongedroogde) tomatenpesto
2 eetlepels fijngesneden verse peterselie
zout
peper
ca. 400 gram kabeljauwfilet
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verhit de grill.
  2. Meng de yoghurt, pesto en 1 eetlepel peterselie door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Leg de visfilets in een kleine ovenschaal en schenk het mengsel erover, zodat ze helemaal bedekt zijn.
  4. Rooster de visfilets in 4-5 minuten gaar. Bestrooi met de rest van de peterselie.
     
Lekker met: Haricots verts en venkelsalade met tomaat (zie bijgerechten op deze website)