Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Ciabatta met parmaham, mozzarella en gegrilde paprika
Menugang: Lunchgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Keuken: Mediterraan
Kenmerken: Brood
Bron: Allerhande
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
1 ciabatta brood
1 eetlepel groene pesto
1 bol mozzarella, in plakjes
2 gegrilde paprika's
100 gram Parmaham
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Bak het brood af volgens aanwijzingen op de verpakking. Snijd het brood in de lengte doormidden en bestrijk beide helften met de pesto.
  2. Beleg de onderste helft van het brood met een laag mozzarella. Snijd de gegrilde paprika's open zodat het grote plakken worden en leg ze in een laag op de mozzarella. Leg hier een laag Parmaham overheen en dek het geheel af met de bovenste helft van het brood.
  3. Snijd het brood voor serveren in vier stukken.
     
Lekker met: -