Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Guacamole
Menugang: Hapje
Porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Keuken: Mexicaans, Zuid-Amerikaans
Kenmerken: Vegetarisch
Bron: Kookboek "Kook ook"
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
2 tomaten
½ rode peper, zaden en zaadlijsten verwijderd
1 sjalotje
2 rijpe avocado's
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel fijngesneden peterselie
zout
peper
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
  2. Snipper de rode peper en de sjalot zeer fijn.
  3. Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe het vruchtvlees in een kom, besprenkel het direct met ctiroensap om verkleuren te voorkomen. Prak het vruchtvlees fijn met een vork.
  4. Meng de fijngeprakte avocado met de tomaat, rode peper, sjalot en peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
     
Lekker met: Tortillachips