Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Maissoep
Menugang: Voorgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Soep, vegetarisch
Bron: Allerhande
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
2 eetlepels olijfolie
4 stengels bleekselderij, in plakjes
1 teen knoflook, fijngesneden
1 theelepel gemalen koriander
1 theelepel gemalen komijn (djinten)
2 blikjes maiskorrels (à 300 g)
1 groentebouillontablet
500 ml water
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verhit de olijfolie en bak de bleekselderijplakjes 5 minuten. Bak de knoflook, koriander en komijn 2 minuten mee. Voeg de mais, bouillontablet en het water toe. Kook 5 minuten op laag vuur.
  2. Pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
     
Lekker met: -