Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Tapas: champignon-uisalade
Menugang: Hapje
Porties: 8
Bereidingstijd: 20 minuten
Keuken: Spaans, mediterraan
Kenmerken: Salade, vegetarisch
Bron: Kookboek "Het Tapas boek" - Simone Ortega & Ines Ortega
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
250 gram champignons, in vieren
2 eetlepels olijfolie
3 wortels, geschild en in plakjes
250 gram uien, in halve ringen
350 ml witte wijn
3 eetlepels tomatenpuree
zout
peper
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Veeg de champignons schoon.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de plakjes wortel toe en bak op middelhoog vuur tot de wortel zacht is. Voeg de uien, champignons, witte wijn en tomatenpuree toe. Breng op smaak met zout en peper en schep alles door elkaar.
  3. Breng het champignon-uimengsel aan de kook, draai dan het vuur laag en laat ca. 15 minuten stoven. Schep de salade uit de pan en laat helemaal afkoelen. Serveer de salade koud.
 
NB. Kijk in mijn blog voor verbetersuggesties.
     
Lekker met: Andere tapas gerechtjes