Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Gevulde paprika's uit de oven
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 45 minuten
Keuken: Mediterraan
Kenmerken: Oven, rundvlees, gehakt
Bron: Smulweb
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
2 rode of groene paprika`s
250 gram rundergehakt
1 ui, fijngesnipperd
1 teentje knoflook, geperst
1 eetlepel fijngehakte peterselie
1 ei
100 ml slagroom
50 gram geraspte kaas
1 eetlepel olijfolie
zout
peper
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Halveer de paprika`s in de lengte en verwijder de zaden en zaadlijsten. Leg de paprikahelften in een ovenschaal.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het gebakt rul. Voeg de knoflook toe en bak kort mee. Breng het gehakt op smaak met peper en zout.
  4. Klop het ei los met de slagroom en voeg hier de peterselie aan toe.
  5. Vul de paprikahelften met het gehakt mengsel. Schenk er dan het eimengsel overheen en bestrooi met de kaas.
  6. Bak de paprika`s 30 minuten in de oven, totdat de paprika's zacht zijn en de kaas gesmolten is.
     
Lekker met: Zilvervliesrijst