Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Hartige koekjes met Parmaham, kaas en pesto
Menugang: Hapje
Porties: 12
Bereidingstijd: 60 minuten
Keuken: Italiaans, mediterraan
Kenmerken: Oven
Bron: Kookboek: Tip Culinair - de lekkerste hartige hapjes
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
2 plakjes bladerdeeg, ontdooid
2 plakjes Parmaham of serranoham
4 theelepels groene pesto
2 eetlepels geraspte kaas (bv. Parmezaanse kaas
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Bestrijk elk plakje bladerdeeg met 2 theelepels pesto, strooi er 1 eetlepel kaas over en leg er een plakje ham op. Rol het bladerdeeg losjes op, wikkel de rolletjes in huishoudfolie en leg ca. 30 minuten in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 220°C.
  3. Neem de bladerdeegrolletjes uit de koelkast en snijd van elk rolletje 6 plakjes. Bak de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat of rooster ca. 15 minuten in de oven.
     
Lekker met: -