Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Kabeljauwquiche
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 60 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Vis, hartige taart, oven
Bron: Albert Heijn
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries), ontdooid
200 gram kabeljauwfilet (diepvries), ontdooid
100 gram chorizo
4 eieren
250 ml slagroom
2 theelepels paprikapoeder
½ potje zwarte olijven zonder pit (240 gram), uitgelekt
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Bekleed de vorm met het deeg. Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de vorm. Snijd de chorizo in blokjes en verdeel over de vis.  
  3. Klop de eieren los met de slagroom, het paprikapoeder, peper en zout. Schenk in de vorm en strooi de olijven erover.  
  4. Bak de quiche ca. 45 minuten in de oven.
     
Lekker met: Groene salade