Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Rucola pesto
Menugang: Hapje
Porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Keuken: Italiaans, mediterraan
Kenmerken: vegetarisch, saus
Bron: zelfpestomaken.nl
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
1 teentje knoflook
100 gram rucola
30 gram pecorino kaas
30 gram Parmezaanse kaas
40 gram cashewnoten
80 ml olijfolie
sap van een ½ citroen
peper
zout
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Doe alle ingrediënten, behalve peper en zout, in een blender. Snijd bij grotere hoeveelheden de kaas in stukjes. Maal met de pulsknop de pesto totdat deze de juiste consistentie heeft.
  2. Breng op smaak met peper en zout.
     
Lekker met: ciabattabrood of stokbrood