Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Pasta met kip, spinazie en champignons
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 20 minuten
Keuken: Italiaans, mediterraan
Kenmerken: Pasta, kip
Bron: Smulweb
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
150 gram pasta (bijvoorbeeld macaroni)
250 gram kipfilet
300 gram spinazie
80 gram boursin roomkaas met knoflook en kruiden
50 ml slagroom
150 gram kastanje champignons
50 gam pijnboompitten
4 zongedroogde tomaten
zout
peper
1 eetlepel olijfolie
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudkleurig zijn. Laat op een bord afkoelen.
  3. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de kipfilet goudbruin.
  4. Snijd ondertussen de kastanjechampignons in grove stukken en bak deze mee met de kipfilet.
  5. Voeg de spinazie in kleine porties toe en laat slinken.
  6. Snijd ondertussen de gedroogde tomaten fijn.
  7. Voeg de boursin, slagroom, gedroogde tomaten en pasta toe. Meng alles goed en laat de kaas smelten. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Voeg vlak voor het serveren de pijnboompitten toe en schep alles goed door. Verdeel over 2 borden.
     
Lekker met: -