Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade NiƧoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Aardbeien-mascarpone-ijs
Menugang: Nagerecht
Porties: 4
Bereidingstijd: 50 minuten
Keuken: Italiaans
Kenmerken:
Bron: Il gusto Italiano
Beoordeling:
     
IngrediĆ«nten  
250 gram verse aardbeien
250 gram mascarpone
80 gram suiker
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes.
  2. Pureer de aardbeien met de mascarpone en de suiker helemaal fijn met een staafmixer.
  3. Schep het mengsel in de ijsmachine en draai tot ijs volgens de instructies van de ijsmachine.
  4. Doe het ijs in een diepvriesdoos of ijsvorm en laat in de vriezer nog ca. 4 uur goed hard worden.
     
Lekker met: