Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Visfilets uit de oven met venkel en kerstomaatjes
Menugang: Hoofdgerecht
Porties: 2
Bereidingstijd: 40 minuten
Keuken: Mediterraan
Kenmerken: Vis, oven, slank
Bron: Kookjij.nl
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
2 tilapiafilets van 175 gram
1 venkelknol, gehalveerd, in plakjes
1 courgette, gehalveerd, in plakjes
250 gram kerstomaatjes, gehalveerd
2 eetlepels olijfolie
0,75 dl witte wijn
2 eetlepels tomatenpuree
1 eetlepel pesto
1 theelepel suiker
zout
peper
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg de venkel, courgette en tomaatjes in de braadslee. Sprenkel de olie er overheen en zet 20 minuten in de oven.
  3. Meng de wijn met de tomatenpuree, pesto, suiker, zout en peper.
  4. Leg de visfilets op de groenten en schenk de tomatensaus over de vis. Zet de vis en groenten nog 12 minuten in de oven tot de vis gaar is.
     
Lekker met: -