Volg Testkok op Facebook:

Volg Testkok op Pinterest

Deel deze pagina

De beoordelingen van Testkok
1 ster = Aardig, voor verbetering vatbaar
2 sterren = Lekker
3 sterren = Heel erg lekker, kan niet beter
 


Nog meer lekkere recepten
Bonbon van gerookte zalm
Vijgen-sinaasappeljam
Ravioli met tomaten-mascarpone saus
Aardbeien-mascarpone-ijs
Salade Niçoise
Vietnamese maaltijdsalade met kip
Quiche Lorraine met prei
Banaan-kaneel-muffins
Gestoofde kip met tomaat en basilicum
Coquilles met chorizo
Advocaatparfait
Menugang: Nagerecht
Porties: 6
Bereidingstijd: 240 minuten
Keuken: Overig
Kenmerken: Vegetarisch
Bron: Smulweb
Beoordeling:
     
Ingrediënten  
2½ dl slagroom
2 zakjes vanillesuiker
2 eetlepels poedersuiker
2½ dl advocaat
Bekijk de volledige recensie op mijn blog

     
Bereiden
  1. Klop in een kom de slagroom met de vanillesuiker en poedersuiker bijna stijf en spatel de advocaat er voorzichtig door. Schep dit mengsel in een vorm met een inhoud van ca. 1 liter en strijk de bovenkant glad. Laat het de parfait 3 tot 4 uur bevriezen in de diepvries.
 
TIP: bekleed de vorm met wat plasticfolie. Het is dan makkelijker om de bevroren parfait uit de vorm te halen.
     
Lekker met: Stukjes chocolade en geklopte slagroom